Du er her:
  • Medlemskap
  • Velkommen til oss i Rana Kunstforening

Mener du det er viktig å opprettholde det tilbudet Rana Kunstforening gir?  Meld deg inn i foreningen i dag!

• Vi er et åpent forum for kunstinteresserte og skaper en dynamisk forbindelse mellom utstillinger og publikum.
    • Blant kunstforeningens medlemmer velges et utstillingsutvalg som deltar i arbeidet med oppakking, montering og nedpakking av utstillinger.
    • Vi er et aktivt styre som jobber planmessig for å skape økt forståelse for kunst.
    • Ved å delta i arbeid i eller for foreningen blir du kvalifisert til styreverv, så møt opp på årsmøter for å gi din stemme!

Som medlem får du:

• Invitasjon til vernissager og fri entrè til alle utstillinger.
    • 10 % rabatt på kjøp av kunst ved utstillinger som Rana Kunstforening står som enearrangør for.
    • Gratis lodd i årlig kunstlotteri - på juleutstillingen første søndag i advent.
    • Rett til medbestemmelse og til å ta aktivt del i vårt arbeide.

Medlemskontingent:

• Familie: kr. 500.-
    • Enkel: kr. 400.-
    • Student/elev: kr. 150.-

Meld deg gjerne inn via dette nettstedet - epost: ranakunstforening@gmail.com - og vi sender deg velkomsthilsen og bankgiro.

Rana Kunstforening er medlem av:
    Norske Kunstforeninger - www.kunstforeninger.no
    Se Kunst i Nord-Norge (SKINN) - www.skinn.org